Oriol Ibañez

Producció tècnica

“El Festival Deltebre Dansa és una gran aventura artística, molt intensa i gratificant. Dues setmanes gaudint cada minut del dia, envoltat de grans amistats.”

No porta barret ni és arqueòleg, però sens dubte és l’Indiana Jones del Festival: és atrevit i la seva passió per la feina li ha fet perdre el cap en alguna ocasió.

Tècnic especialitzat en Luminotècnia per ESTAE – Escola Superior de Tècniques de les Arts de l’Espectacle de l’Institut del Teatre de Terrassa, i tècnic superior en Realització d’Audiovisuals i Espectacles per EMAV – Escola de Mitjans Audiovisuals de Barcelona. Ha rebut formació complementària en prevenció de riscos laborals per a tècnics de l’espectacle i en la lluita contra incendis i equips de primera intervenció. Actualment, és director tècnic de l’estudi de Marcel·lí Antúnez, director tècnic de la companyia de teatre de Guillem Albà i tècnic en espais escènics municipals de Vilanova i la Geltrú. També ha treballat en diversos espectacles del CAET – Centre d’Arts Escèniques de Terrassa i ha estat director tècnic del TNT – festival Terrassa Noves Tendències, així com de TDT – festival Teatre de Terror. Recentment, ha estat il·luminador de l’espectacle Garbuix i de l’espectacle Cuculand Souvenir de la companyia R.O.P.A. – Roberto Olivan Performing Arts.