V Nit Solidària i del Circ

Múltiples artistes

11 de juliol

22h00 / 80 min

Carpa Deltebre Dansa

Tots els públics

5 € per persona i nit

Arriba la V Nit Solidària i del Circ! Una iniciativa del Festival Deltebre Dansa on el circ contemporani i la solidaritat es donen la mà.

Gran nit del circ a la Carpa Deltebre Dansa

Hula hoop, trapezi, mans-mans/cabell-cabell, barra russa, cèrcol aeri i roda Cyr de la mà d’algunes de les noves veus creatives del circ contemporani internacional. Un circ tan divers i amb tantes personalitats com les dels seus creadors. Un circ que ens apropa a les emocions.

Sobre aquest fons de disciplines variades, el Festival Deltebre Dansa torna a apostar per la creativitat del circ contemporani, una branca artística que ha experimentat una vertadera revolució, passant de ser considerat un art menor a ser un dels sectors punters de les Arts Escèniques.

 

Recollida solidària

Un any més, i en el marc d’aquesta nit dedicada al circ, el Festival Deltebre Dansa reafirma el seu compromís amb la comunitat que l’acull. Per aquest motiu, tornarem a realitzar una recollida solidària d’aliments i altres productes de primera necessitat que es repartiran entre les persones del municipi que més ho necessitin.

Podeu col·laborar portant aliments de llarga duració, com oli, conserves, lactis, etc. així com productes d’higiene personal. Aquesta iniciativa compta amb la participació de Creu Roja de Deltebre i les Càrites Parroquials de La Cava i de Jesús i Maria.

Us hi esperem en aquesta campanya solidària a partir de les 20h00, al Parc del Riu de Deltebre.